SAJTÓKÖZLEMÉNY

Komplex fejlesztés a Nagyvisnyói Start Szociális Szövetkezetnél

Nagyvisnyói Növénytermesztési Szolgáltató Start Szociális Szövetkezet 70%-os támogatási intenzitás mellett 9.999.999, – Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a GINOP-1.2.9-20 – „Hátrányos helyzetű településeken működő mikro- és kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatása” című konstrukció keretén belül a GINOP-1.2.9-20-2021-03826 kódszámú „A Nagyvisnyói Start Szociális Szövetkezet eszközfejlesztésének támogatása” című pályázatával.

A fejlesztés a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg. A fejlesztés eredményeként 1 db STD-3550 Kétoszlopos csápos emelő és 1 db TRE0980 Teher kerékszerelő gép eszközbeszerzése, 50m2 területen egy szerelőcsarnok-együttes kialakítása kerül sor, továbbá a megvalósítás ideje alatti személyi jelleg költségek támogatása valósul meg. A beruházásnak köszönhetően javul a szociális szövetkezet jövedelemtermelőképessége. A beruházásnak köszönhetően a vállalat 2 további munkahelyet tud megőrizni.

Az létrejött infrastruktúra hozzájárul akár a rendelkezésre álló szövetkezeti és önkormányzati géppark szakszerű szervízeléséhez, akár a külső piaci szereplők és magánszemélyek történő szolgáltatásnyújtás megindításához.

A projektről bővebb információt A Nagyvisnyói Start Szociális Szövetkezet eszközfejlesztésének támogatása – Nagyvisnyó község hivatalos weboldala (nagyvisnyo.hu) oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:

Csőgér Bálint

+36 36 351 174

nagyvisnyo@hotmail.com