Nagyvisnyó orvosi rendelő és védőnői szolgálat épületének korszerűsítése

Nagyvisnyó Község területén a meglévő háziorvosi-, házi gyermekorvosi (vegyes praxis) ellátásnak és a védőnői szolgálatnak helyet adó épület műszaki állapota nem volt megfelelő. A meglévő egészségügyi alapellátásnak helyt adó épület infrastrukturális felújításának célja az egészségügyi alapellátás korszerűsítése, a meglévő épület felújítása, átalakítása a jelenlegi funkciók megtartásával és kiegészítésével, bővítésével, energetikai korszerűsítése és akadálymentesítése. Ezen kívül eszközbeszerzés is megvalósul, orvosi műszerek, bútorzat, beszerzésével.

Háziorvosi és házi gyermekorvosi rendelőnek, védőnői tanácsadónak, helyt adó helyiségek/épület felújítása (beleértve az épületgépészetet), átépítése, bővítése

  • épülethez csatlakozó bővítés, ott kazánház és raktár kialakítása, meglévő váró bővítése
  • tetőszerkezet és tetőhéjazat cseréje

A hatályos jogszabályoknak megfelelő, kötelezően (minimálisan) előírt számú parkoló-férőhely és akadálymentes parkoló-férőhely létesítése, valamint kerékpártároló és babakocsi tároló kialakítása. 

  • belső parkolók építése 
  • kerítés elbontás és új építés

Eszközbeszerzés: a működési engedélyben és az OEP finanszírozási szerződésben foglalt tevékenységek végzéséhez szükséges minőségi definitív ellátás biztosításához elengedhetetlen műszer, gép, informatikai és egyéb eszköz beszerzése, mobil eszközök preferálása mellett. 

  • műszer, gép, informatikai és egyéb eszközök beszerzése
  • jármű beszerzés (háziorvos részére gépjármű, védőnő részére segédmotor-kerékpár)